Home [njuz] Zum kafica – 45 minuta o razvoju startap karijere i radu na...

Zum kafica – 45 minuta o razvoju startap karijere i radu na inovacijama 

155
0

Pozivamo studente i mlade istraživače zainteresovane za razvoj startap karijere i rad na inovacijama na novo onlajn druženje, u četvrtak, 5. oktobra 2023. sa početkom u 14 časova.   

Razgovaraćemo o inovativnosti koja se nalazi u svakom od nas i šta sve možemo sa njom da uradimo, o mogućim pravcima u karijeri tokom studija i nakon diplomiranja, o razlikama i sličnostima razvoja karijere u startapu, razvojnoj kompaniji i korporaciji. 

U gostima nam je Ranko Stojanović, diplomirani inženjer mašinstva, ko-osnivač startapa „Inloodis“ doo, mentor, fokusiran na upravljanje projektima i razvoj ljudskih potencijala kod inženjera. Tokom studija Ranko se bavio studentskim organizovanjem, bio deo velikog broja studentskih projekata, osnivač Formula student tima Drumska Strela. Nakon diplomiranja, karijeru nastavlja u korporacijama u industriji Nafte i Osiguranja. Osniva razvojnu firmu ¸¸Engineers Core” u kojoj pored uslužnog projektovanja proizvoda za klijente, bavimo se i internim razvojem inovativnh proizvoda. Uz podršku prijatelja firme, nakon nekoliko pivotiranja EC, a uz podršku Naučno tehnološkog parka i Raising starts programa lansirao prvi spin off ¸¸Inloodis” doo. „Inloodis“ za svoj prvi proizvod razvija AR (augmented leality – nadograđena realnost) platformu koja će u mnogo čemu pojednostaviti trenažni proces košarkaša.   

Prijavite se za učešće do četvrtka 5.10. do 13h i pošaljite svoje pitanje putem upitnika na linku   

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije.  

“Zoom kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.