Home [ volontiranje ] Klub putnika – Poziv za volontere 2023

Klub putnika – Poziv za volontere 2023

480
0

Klub putnika je neprofitna, volonterska zajednica putnika, istraživača i stvaralaca zasnovana na idejama istraživanja i povezivanja sveta, slobodnog kretanja, stvaranja i deljenja vrednosti. Želeli bismo da proširimo krug članova koji aktivno učestvuju u radu udruženja. 

Trenutno nam je najpotrebnija pomoć oko pronalaženja i stvaranja sadržaja za sajt. Ovo je idealno za one koji vole da otkrivaju, priređuju ili prevode zanimljive, informativne ili neobične stvari na internetu i van njega, ali i da ih sami stvaraju. Ako niste upoznati sa vrstama sadržaja koje objavljujemo, najbolje počnite od sekcija Putoskop i Vremeplov. Takođe, pogledajte i poslednjih par izdanja našeg biltena, koji šaljemo mailom svakog prvog u mesecu; ovde možete videti izdanja za jun, maj i april ove godine.

Povremeno nam je potrebna pomoć i oko organizacije putopisnog konkursa, objavljivanja knjiga, i pravljenja putničkih kuća, projekta čije ponovno pokretanje aktivno razmatramo. Ovo su projekti koji se dešavaju najviše jednom godišnje. 

U ovom trenutku ne tražimo autore putopisa.

Za volontiranje konkurišete tako što popunite ovaj veoma kratak formular

Molimo vas da pažljivo napišete svoju mail adresu, i u narednom periodu povremeno proveravate spam folder, za slučaj da naša poruka vama završi tamo.

Radujemo se druženju i saradnji,
Klub putnika