Osvoji V-Ray licencu na studentskom takmičenju u renderovanju

0

Podeli svoju viziju i iskoristi šansu da osvojiš V-Ray godišnju licencu za studente koju poklanja Chaos Group.

Konkurs je otvoren tokom konferencije CGA Belgrade koja je, baš kao i samo takmičenje, nosila temu Remodeling the Future. Stoga je u ovu objavu uključen i CGA logo, spreman da bude (re)modelovan u tri dimenzije i izrenderovan u okruženju po tvom izboru, dizajniran tako da nam ispriča priču o tome kako ti vidiš budućnost kreativne industrije i tehnologija koje je prate.

Drugim rečima: zamisli sebe kao arhitektu budućnosti i pokaži nam svoju viziju.

Takmičenje je organizovano kao deo CGAcademy, zasebne programske celine CGA konferencije koju vodi tim Crater Training Centra.

  • Prijavnu formu za učešće na konkursu nađi OVDE.
  • CGA logotip koji ćeti biti neophodan za izvradu rendera možeš preuzeti OVDE.

USLOVI TAKMIČENJA

Do kada traju prijave?

Konkurs traje do 1. decembra 2022. Konferencija CGA Belgrade i Crater Training Center će nagrađeni rad objaviti na svojim Instagram profilima tokom decembra, a prethodno o istom obavestiti pobednika ili pobednicu.

Ko proglašava pobednički rad?

Žiri konkursa čine dvoje vrsnih profesionalaca iz različitih kreativih sfera. To su Zoran Cvetković, vizuelni umetnik iz Skoplja sa bogatim iskustvom u industriji vizuelnih efekata koji radi kao art direktor Crater studija, i Biljana Branković, arhitektica, docent na beogradskom Fakultetu primenjenih umetnosti, dizajnerka urbanog prostora i didaktičkih igračaka, te suvlasnica brenda archiPLAY.

Ko može da učestvuje?

Prijave su otvorene za sve studente iz Srbije koji pohađaju program, kurs ili smer računarske grafike / 3D u okviru akreditovanih obrazovnih institucija. Konkurs je otvoren za studente zainteresovane za arhitektonsku vizualizaciju, dizajn interijera, VFX, animaciju, dizajn karaktera, produkt dizajn, dizajn video igara, okruženja, itd.

Da li postoje pravila koja treba da pratim tokom kreiranja projekta?

Stroga pravila ne postoje. Podstičemo te da kombinuješ materijale, teksture, boje i forme da izraziš tvoju jedinstvenu viziju. To mogu biti renderi arhitekture, dizajna, izuma, prototipova, raznog medijskog ili zabavnog materijala, ili bilo čega što možeš da zamisliš da će pomoći tvojim radovima da se istaknu su dobrodošli.

Koji softver smem da koristim?

Možeš da koristiš bilo koji softver da izmodeluješ svoju viziju, ali obavežno renderuj unutar V-Ray ili Corona alata, na bilo kojoj platformi sa legitimnom licencom.

Kako mogu dobiti pristup Chaos Group proizvodima?

Da učestvuješ u ovom takmičenju, ako nemaš već pristup V-Ray ili Corona renderu na svom fakultetu, možeš iskoristiti besplatnu trial licencu.

Kako mogu da priložim svoj rad?

Radovi se mogu priložiti putem forme ispod. Ako imaš ikakva dodatna pitanja u vezi takmičenja, slobodno kontaktiraj naš Crater Training Centar tim putem school@craterstudio.com. Nestrpljivo čekamo vaše radove. Srećno

Previous articleProjekat Brand New Engineers
Next articleREKORDNA SLUŠANOST FLUX RADIJA U PRVIM DANIMA EMITOVANJA