Home [njuz] Budi i ti deo Erazmus generacije!

Budi i ti deo Erazmus generacije!

136
0

Erazmus studentska mreža te poziva da postaneš deo Erazmus generacije.

Ukoliko želiš da razvijaš svoje veštine u internacionalnom okruženju, stekneš nova znanja i upoznaš vršnjake iz cele Evrope, pridruži se nekoj od sekcija Erazmus studentske mreže u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu i postani deo Erazmus generacije.

Ciljevi a koje zastupamo, sprovodimo kroz različite aktivnosti okrenute ka ekološkoj održivosti, socijalna inkluzija i edukacija mladih. Kako? Kroz konferencije, seminare,  radionice i ostale događaje. Naši volonteri i sekcije vredno rade na poboljšanju uslova i prilika za mlade, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom i internacionalnom nivou.

Erazmus studentska mreža je najveća studentska organizacija u Evropi koja postoji u 42 zemlje sa preko 15.000 volontera. Pored učešća u lokalnim događajima, imaćeš priliku i da učiš o različitim temama koje te interesuju kroz internacionalne komitete i timove koji rade na rešavanju različitih problema koje se tiču položaja i potreba mladih. Takođe, tu su i internacionalni događaji koji se organizuju širom Evrope, a u kojima možeš učestvovati i ti.

Imaš pitanja vezana za sam proces prijave i želiš da čuješ iskustva drugih volontera, ali i saznaš kako veštine stečene tokom volontiranja u ESN-u mogu da ti pomognu u procesu zaposlenja?

Priključi nam se 21. u Beogradu, 23. u Novom Sadu i 25. januara u Nišu i saznaj sve što te zanima o volontiranju u našoj organizaciji! Takođe, za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na office@esn.rs ili nas kontaktirati preko Fejsbuka i Instagrama.

Formular za prijavu možeš popuniti ovde.