Home [ volontiranje ] MENTORSKI PROCES POKRENI SE! – VOLONTIRANJE

MENTORSKI PROCES POKRENI SE! – VOLONTIRANJE

211
0

Međunarodna organizacija Pokreni se! će u periodu od 17. januara do 27. januara primati prijave za  mentorski ciklus na linku. Mentorski ciklus će trajati 60 dana (od 1. februara do 1. aprila) i moćićete da se  prijavite za sledeće oblasti:
– saradnje
– društvene mreže i dizajn
– odnosi sa javnošću
– istraživanje

Za vreme mentorskog ciklusa dobićete sve potrebne veštine za rad na poziciji/oblast za koju ste se prijavili.
Uz teorijsko znanje dobijate i praktično praktično, koje ćete moći da primenite u budućem radu, a pritom  ćete imati i priliku da se sjajno provedete u prijatnom i druželjubivom okruženju.
„Pokreni se!“ traži volontere starosti od 15 do 25 godina koji nemaju iskustvo, a žele da ga steknu kako bi  ga kasnije kvalitetno upotrebili. Osoba koja se prijavljuje bi trebala biti komunikativna, odgovorna,  fleksibilna i posvećena radu. Aktivnosti se održavaju offline/online.

Za aktivnosti koje se bude  organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi. Volontiranje traje maksimalno 6h nedeljno.
Organizacija “Pokreni se!” je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija, osnovana na neodređeno  vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti neformalnog obrazovanja.

Ciljevi organizacije su:
unapređivanje položaja mladih na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; edukacija mladih od  15 do 30 godina; kreiranje mreže organizacija na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; kreiranje sigurnog kreativnog mesta na kome mladi mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje; pomaganje i osnaživanje ostalih udruženja i organizacija civilnog ili vladinog sektora.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati „Pokreni se!“ putem email adrese  office.pokrenise@gmail.com ili broja telefona +381677231003.