Home [akcija] Dostupan portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Dostupan portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

308
0

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u oblasti zapošljavanja osoba sa invaliditetom, Forum mladih sa invaliditetom je razvio web alat, portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Cilj portala je da predstavlja kanal komunikacije i povezivanja između osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavca. Kandidati/tkinje za mogu da kreiraju svoje profesionalne profile, da vide oglase za posao, kao i da se prijave za otvorene radne pozicije. Sa druge strane, poslodavci mogu da oglašavaju slobodna radna ili da predselektuju kandidate direktno iz baze.

POZIVAMO KANDIDATE ZA POSAO I POSLODAVCE DA SE REGISTRUJU NA WWW.ZAPOSLJAVANJE.FMI.RS!

Portal je otvoren za teritoriju cele Srbije!

Forum mladih sa invaliditetom je liderska organizacija u oblasti zapošljavanja osoba sa invaliditetom i već 12 godina uspešno realizuje aktivnosti koje su usmerene na podršku osobama sa invaliditetom i poslodavcima u procesu zapošljavanja. Pored niza radionica, obuka, kurseva, asistencije u pripremi biografije i savetodavne podrške koja je na raspolaganju osobama sa invaliditetom, Forum je razvio i usluge podrške poslodavcima, kako bi proces zapošljavanja bio što uspešniji.

Forum je osnovao i menadžeriše prvom Mrežom poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, čije su članice Delta Holding, A1, Delhaize Srbija, Merkator, NIS, Wurth, Tehnomanija, Generali osiguranje, IKEA, Ernst&Young, Roaming networks, Contact service, Enetel solution,  G4S.

Za više informacija o portalu i podršci koja je dostupna u procesu zapošljavanja na raspolaganju je  mail office@fmi.rs i telefon 064 4007839.