Home [treninzi] Poziv na virtuelni međunarodni trening na temu održivog razvoja CALYPSO-Common Action for...

Poziv na virtuelni međunarodni trening na temu održivog razvoja CALYPSO-Common Action for Learning, Youth Participation and Sustainability

153
0

Poziv je otvoren za sve vas starije od 18 godina, a koji ste zainteresovani za temu i do sada ste učestvovali na barem jednoj aktivnosti neformalnog obrazovanja. Učešće je besplatno, a grupa je međunarodna, iz Srbije, Italije, Turske, Španije, Mađarske i Rumunije. Po završetku treninga, učesnici će dobiti sertifikat Youth Pass, koji svedoči o stečenom znanju i razvijenim kompetencijama, a imaćete i mogućnost da učestvujete u omladinskoj razmeni u Italiji, na proleće 2022.

Cilj treninga je da se sa mladima i onima koji rade sa mladima skrene pažnja na značaj promocije održivosti i obrazovanja za održivi razvoj. Učesnici mogu očekivati da:

  • bole razumeju koncept održivosti i osetljiva pitanja koja se vezuju za održivost, kao i pristupe i stavove različitih evropskih zemalja u vezi sa održivošću
  • podele sa drugima, razmeju i upoznaju se sa postojećim pristupima i metodama rada, koji su kreirani sa namerom da se skrene pažnja na pitanja održivosti među mladima, kako onlajn tako i uživo.

Datumi: 22-30 November 2021, 3-4 sata dnevno, u poslepodnevnim satima

Rok i način prijave: Formular pošaljite na office@magnet.house do 25.10.2021. Istog dana ćete dobiti potvrdu da li ste primljeni. Možemo prijaviti 4 učesnika ispred udruženja MAGNET.

Više o treningu pogledajte u dokumentu OVDE.