Home Bioskop Promeni me – od četvrtka u bioskopu

Promeni me – od četvrtka u bioskopu

63
0

 Bioskop Doma kulture od četvrtka 8. novembra do nedelje 11. novembra od 21 čas.

Režija: Milan KARADŽIĆ Uloge: Milutin Mima KARADŽIĆ, Neda ARNERIĆ, Dragan NIKOLIĆ, Ivana POPOVIĆ, Miloran MANDIĆ, Dara DŽOKIĆ, Andrija MILOŠEVIĆ, Viktor SAVIĆ, Katarina MARKOVIĆ, Mladen NELEVIĆ, Mira BANJAC, Vlasta VELISAVLJEVIĆ

Sinopsis:
PROMENI ME je film koji pripada žanru romantične komedije.Uzori, iako je žanrovsko određenje preuzeto iz klasifikacije američkog filma, se nalaze u onim dobrim starim komedijama sa nešto malo sete, kakve su pravili Italijani i Francuzi krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina.

PROMENI ME nije retro priča. Naprotiv. Locirana je danas i ovde, junaci su lako prepoznatljivi likovi iz našeg svakidašnjeg okruženja.

PROMENI ME je pomalo setna komedija, priča o običnom čoveku koji u potrazi za emocijama i ostvarenjem svoga sna upada u nevolje, a malaljudska čežnja pretvara se u veliki problem.

PROMENI ME je i film o generacijskim relecijama, o mladima koji pokušavaju da nađu svoj put, i starijima koji pokušavaju da prevare godine i sebe.

PROMENI ME, je, kao što i sam naslov govori, film o večitoj težnji ka promenama, čak i kada one postaju smešne i neprimerene.

Ugledni beogradski stomatolog živi u skladnom braku. Njegovi drugari sa sindromom „puberteta u odjavi“ kako neki nazivaju krizne muške godine kada se inteziviraju pokušaji da se ostane mlad,kod našeg junaka izazivaju prezir i ljutnju. On je ostvaren i zadovoljan čovek. Ali,dogodi mu se ljubav, kad je nije očekivao,kad je mislio da je potpuno imun na takvu senzaciju. I, on hoće da se primeni,ne bi li savladao emotivni i erotski izazov. Odustaje od sebe samog da bi postao neko drugi.

Jedna devojka sa vezom u krizi, sa ambicijama da bude samostalna i emancipovana , sreće junaka svoje priče i postaje motiv njegovih promena.

Jedna zrela i lepa žena je u situaciji da izabere između čoveka sa kojim je živela dvadeset pet godina i koji je prevario i neželjene, ali pimamljive slobode.

PROMENI ME je film o njihovim promenama.

PROMENI ME je sazdan od smeha i nešto malo tuge i ima ambiciju da vrati publiku u bioskope lepo ispričanom pričom i likovima koji su autentični i prepoznatljivi.