Home [treninzi] Prijavi se za trening “Make your way”!

Prijavi se za trening “Make your way”!

110
0

Trening “Make your way” organizuje se 18. i 19. oktobra 2021, pod pokroviteljstvom Western Balkans Alumni Association. Centralni problemi kojim će se baviti su veštine i tehnike koje studenti mogu koristiti u kontekstu pronalaska posla i neophodnost volontiranja nakon završetka studija. Tokom radionica osvrnućemo se na trenutnu situaciju uzrokovanu
pandemijom korona virusa, koja je sama po sebi posebno izazovna za suočavanje sa našim emocijama.

Ako ste mlada osoba iz Srbije, BiH, Hrvatske ili Crne Gore, a želeli biste da poboljšate svoje komunikacione veštine, da naučite mehanizme i načine na koje najbolje možete doći do mogućnosti volontiranja i zaposlenja, prijavite se za ovu onlajn obuku! Obuka će se održavati na srpskom jeziku i mogu se prijaviti svi koji razumeju jezik.

Trening će biti organizovan kroz dve dvočasovne onlajn obuke, a vodiće je visoko kvalifikovani profesionalni treneri sa dokazanim iskustvom u obrazovnim projektima i onlajn obrazovanju, Nebojša Ratković i Ivana Madžarević.


Bonus: Oni koji prisustvuju radionici i zainteresovani su da rade na sebi, imaće priliku da dobiju tri besplatne onlajn individualne sesije psiho-socijalne podrške i savetovanja nakon treninga.

Postupak prijave: Prijavu možete izvršiti popunjavanjem ovog jednostavnog upitnika.
Maksimalan broj učesnika je 30.
Rok za prijavu: 27. septembar, 23:59.
Izbor učesnika: 4. oktobar
Datumi radionica: 18. i 19 oktobar 2021. godine, od 18 do 20 sati.


Održaće se dva onlajn treninga 18. i 19. oktobra 2021.