Home [akcija] YARD SALE 2021

YARD SALE 2021

124
0

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, u saradnji sa jednom od najuspešnijih advertajznig agencija “Ovation BBDO”, po treći put organizuje Yard Sale. Projekat se realizuje 15, 16 i 22. maja u online formatu na Zoom platformi.

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da unapredi sposobnosti prodaje, upozna sa kompanijama i pruži osnovno znanje u prezentovanju ideja. Ovogodišnja tema je digitalni marketing , koji predstavlja najrasprostranjeniji način moderne promocije putem interneta. Studenti će ove godine moći da tokom različitih predavanja i radionica usavrše veštine prodaje, nauče kako se rešava studija slučaja, kao i šta je potrebno za optimizaciju jednog sajta.

15. i 16. maj- učesnici će imati priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama , koje će održati predstavnici različitih kompanija, kao i predstavnik “Ovation BBDO”. Takođe, drugog dana projekta, biće im predstavljena studija slučaja koju daje kompanija “Tuborg”, za koju će imati 6 dana da u timu osmisle rešenje i način na koji će ga predstaviti.

22. maj- rezervisan je za prezentovanje rešenja i proglašenje pobednika, a naš generalni partner , kompanija “Ovation BBDO”, pobedničkom timu obezbediće četiri prakse i tako pružiti šansu mladim ljudima da se usavršavaju za budući rad.

Učesnici se mogu prijaviti u timu, koji broji četiri člana. Za one koji nemaju oformljen tim mogu se prijaviti individualno, u paru ili u timu od tri osobe, a mi ćemo im potom dodeliti preostale članove. Ovo je odlična prilika za sticanje novih poznanstva i razvijanje timskog duha. Nakon ovog projekta, učesnici će steći vredna iskustva u oblasti digitalnog marketinga i prodaje, upotpuniće svoj CV i možda svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih marketing agencija u našoj zemlji.

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Unija podstiče proaktivnost i omladinski aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizacije projekata kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Humanitarni sportski turnir i Humanitarno Stand up veče.

Prijave su otvorene od 29. aprila i traju do 11. maja, a broj prijava je ograničen! Projekat Yard Sale je odlična prilika za sve one koji žele da unaprede svoje veštine, budu u centru dešavanja i oprobaju se u jednoj novoj ulozi!Za sve dodatne informacije možete posetiti facebook, instagram ili linkedin profil Unija studenata FON-a.