Home [akcija] Among Friends: From Pain to Project Gain – 8.april od 12č

Among Friends: From Pain to Project Gain – 8.april od 12č

59
0

Lokalna kancelarija u Srbiji, Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji organizuje interaktivnu panel diskusiju za organizacije civilnog društva na teritoriji Zapadnog Balkana na temu: Proces pisanja projekata, najčešće greške i saveti pod nazivom.

Da li ste se ikada pitali zašto vam ne prolaze projektni predlozi? Gde to najčešće grešite prilikom procesa apliciranja? Na ovom događaju ćemo se potruditi da odgovorimo na najčešće postavljana pitanja i nedoumice.

Događaj se realizuje u on line formatu, putem ZOOM platforme 8. aprila od 12č do 13:30č, uz opcionu sesiju regionalnog umrežavanja za organizacije civilnog društva koja će se realizovati u nastavku do 14:10h. Događaj će biti uživo prenošen i na RYCO fejsbuk stranici. Radni jezik događaja je engleski.  

Cilj nam je da pružimo podršku organizacijama civilnog društva u procesu pisanja projekata, kao i da omogućimo priliku za prenošenje iskustava i deljenje saveta od važnih donatorskih institucija u regionu. Ovom prilikom biće promovisan Priručnik za pisanje predloga projekata, izrađen 2020. godine koji je proizvod uspešne saradnje Misije OEBS i RYCO kancelarije u Srbiji od 2018. godine na polju jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za pisanje predloga projekata.

Ukoliko ste zainteresovani molim vas da se registrujete na događaj najkasnije do srede 7.aprila, ovde. Takođe, bili bismo vam jako zahvalni da proširite ovaj poziv vašim kolegama/koleginicama.