Home [treninzi] Prijavite se za TCA događaj – „Intercultural Mediation as a Tool for...

Prijavite se za TCA događaj – „Intercultural Mediation as a Tool for Integration and Social Inclusion of Young (Vulnerable) People“

64
0

Obaveštavamo vas da je dostupna prijava za novi onlajn TCA događaj, Intercultural Mediation as a Tool for Integration and Social Inclusion of Young (Vulnerable) People.

Cilj ovog onlajn treninga namenjenog omladinskim radnicima koji rade direktno sa mladima, je unapređenje svojih veština za kreiranje društvenog dijaloga i promovisanje interakcija i posredovanja kada su u pitanju osetljive grupe mladih i inkluzija.

Trening se održava onlajn, na engleskom jeziku i traje od 24. do 26. februara 2021. godine. Više informacija i preliminarni program događaja dostupan je ovde.

Ukoliko ste zainteresovani, imate više od 18 godina i dobro poznajete engleski jezik, za učešće se možete prijaviti popunjavanjem prijave na ovom linku najkasnije do 6. februara 2021. godine. Potrebno je samo da prilikom registracije izaberete Dresden HUB (Germany) kako su oni zaduženi za onlajn sprovođenje ovog događaja. Nakon registracije, neće uslediti formalna selekcija učesnika.