Home [treninzi] Radionica Aleksandre Kovač

Radionica Aleksandre Kovač

57
0

muzika1.jpeg„Srbija: moja muzika“ je radionica namenjena mladim ljudima koji žele da se profesionalno bave muzikom i muzičkom industrijom u Srbiji. Radionicu će voditi Aleksandra Kovač, sa svojim saradnikom, menadžerom i producentom, Romanom Goršekom.

Učesnici će imati priliku da čuju o različitim aspektima bavljenja muzikom u Srbiji. Aleksandra će govoriti o uspehu u Španiji, Velikoj Britaniji i Srbiji, o radu na pripremi ploča, spotova i  turneja, dok će Roman pričati o producentskom aspektu posla kao i o važnosti različitih aspekata produkcije za Aleksandrinu karijeru.

Razgovarajte sa Aleksandrom Kovač i Romanom Goršekom i saslušajte njihove preporuke i savete. Naučite o realnosti današnje muzičke scene. Možda ćete sa ove radionice otići inspirisani i sa novim idejama.

Aleksandra Kovač
Aleksandra  Kovač je pevačica, kompozitor, aranžer i producent.
Počela je da komponuje, svira klavijature i izvodi svoju muziku kada joj je bilo 15 godina. U to vreme, ona i njena mlađa sestra Kristina, osnivaju duo pod nazivom K2 i potpisuju prvi ugovor sa kompanijom Mismanagement iz Londona čiji su klijenti, takođe,  Supertramp, Kris de Burg i Rod Stjuart. Odlaze u London na prvu turneju kao predgrupa Labi Sifre-u. Nastupaju u mnogobrojnim poznatim i kultnim klubovima u Londonu, kao što su “Mean Fiddler”, “The Orange”, “Tea Rooms De Artistes”. Kompletna biografija Aleksandre Kovač.

Prijava za radionicu
Ako želite da učestvujete na radionici Aleksandre Kovač, popunite prijavu do 2. novembra 2007.

Više informacija na http://www.britishcouncil.org/serbia.htm

{YouTubeVideo id=4FUskuNbprM}