Otvoren konkurs za stipendiju “Bors Trivan” Instituta za digitalne komunikacije

0
Institut za digitalne komunikacije i ove godine otvorio je konkurs za stipendiju “Boris Trivan”, namenjenu mladima koji su nedavno diplomirali ili su na završnoj godini fakulteta, a žele da unaprede svoja znanja i veruju u koncept celoživotnog učenja.

Boris je jedan od osnivača Instituta, godinama najomiljeniji predavač, i njegova energija duboko je u svemu što radimo, od želje za stalnim istraživanjem, preko otvorenosti, do hrabrosti da se budućnost ne iščekuje nego stvara.
Zato što osećamo da sve čemu nas je Boris naučio prevazilazi prostor i vreme, želimo da to znanje i energiju delimo kroz stipendiju koja nosi njegovo ime, sa željom da otvori nove mogućnosti svima koji znaju koliko je važno da svakog dana radimo ono što zaista volimo.
Stipendija “Boris Trivan” omogućava slušanje svih naših programa koje drže vrhunski predavači i dobijanje međunarodno priznatih sertifikata.
Svi zainteresovani mogu poslati CV i motivaciono pismo na stipendija@dci.rs do 1. decembra 2020., a žiri sačinjen od svih naših predavača će odabrati najboljeg.
Previous articleКonkurs za najinteresantniju volontersku priču
Next articlePEXIM Program Mentorstva