Home [konkursi] Кonkurs za najinteresantniju volontersku priču

Кonkurs za najinteresantniju volontersku priču

82
0

Bili ste na volonterskom kampu? Uključili ste se u lokalnu volontersku akciju? Volontirali na nekom kulturnom ili humanitarnom događaju? Ovo iskustvo vam je promenilo život i vratili se kući puni utisaka? Ako je tako, podelite sa nama vaše volontersko iskustvo!

Učestvujte u nagradnom konkursu za najbolju volontersku priču i pomozite nam da obeležimo 100 godina od organizovanja prvog volonterskog kampa. Sve što treba da uradite je da nam pošaljete vašu volontersku priču i fotografiju koja će dočarati vaše volontersko iskustvo. Cilj nam je da do 5. decembra, međunarodnog dana volontera, prikupimo i objavimo 100 volonterskih priča.

Sve vaše priče ćemo objaviti na društvenim mrežama, a tri najinteresantnije će biti nagrađene.

Formular za dostavljanje priča je dostupan ovde. Rok za slanje priča je 29. novembar. Jedna osoba može da pošalje više volonterskih priča.

Za dodatna pitanja obratite nam se na mejl jelisaveta.jovanovic@gmail.com.

Кonkurs se realizuje u okviriru nacionalnog programa volontiranja Mladi su zakon 2020 koji Mladi istraživači Srbije realizuju u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Кarlovaca, Tim42 iz Leskovca, CeGraD-om iz Obrenovca i Empower iz Požege. Projekat je podržalo Ministarsvo omladine i sporta Republike Srbije.