Besplatna online Crowdfunding akademija za mala i srednja preduzeća i startape

0

Online Crowdfunding akademija za mala i srednja preduzeća (MSP) i startape održaće se od 17. do 20. novembra 2020. godine, od 10 do 17 sati, u organizaciji agencije Brodoto i partnerskih organizacija RERA a.s. (Češka), PEDAL Consulting (Slovačka) i Rocketside (Mađarska).

Učešće na online Crowdfunding  akademiji za MSP i startape je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se prijave do 12. novembra 2020. godine popunjavanjem prijavnog formulara. Svi prijavljeni kandidati će biti informisani o rezultatima selekcije do 15. novembra 2020. U programu će učestvovati 15 timova sa najperspektivnijim idejama za pokretanje kampanje.

Uslov za učešće je da postoji tročlani tim koji će biti prisutan tokom trajanja akademije kao i okvirna ideja za crowdfunding kampanju. Takođe, tri sesije će biti na engleskom jeziku pa je poznavanje jezika važno.

Edukacija uključuje teorijski i praktičan rad sa polaznicima na svim aspektima planiranja i sprovođenja uspešne crowdfunding kampanje. Predavači na online Crowdfunding akademiji za MSP i startape su stručnjaci iz oblasti komunikacija, dizajna, preduzetništva i crowdfunding-a iz Srbije, Hrvatske, Češke, Mađarske i Slovačke.

Program online Crowdfunding akademije uključuje:

  • osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje;
  • storytelling, dizajn i video pitch;
  • plan komuniciranja i izgradnje mreže sa pružaocima podrške;
  • savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i eksperata za crowdfunding.

Agendu kao i druge detalje o programu možete preuzeti ovde.

Više informacija o akademiji možete videti na  stranici projekta.

Projekat “Mejnstriming alternativnih finansijskih mehanizama za preduzetnike, startape i

mala i srednja preduzeća” kofinansiraju Vlade Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke kroz Višegrad grantove Međunarodnog fonda Višegrad. Misija fonda je da unapredi ideje za održivu regionalnu saradnju u Centralnoj Evropi.

 

Previous articleNovi program “NIS Energy” za diplomce i master studente
Next articleDijalog sa mladim poslanicima i poslanicama