Home [ volontiranje ] Otvorene su prijave za volontere na 15. Festivalu Internacionalnog Studentskog Teatra u...

Otvorene su prijave za volontere na 15. Festivalu Internacionalnog Studentskog Teatra u Beogradu!

379
0

Festival i ove godine organizuju studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, sa Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

FIST 15 održava se od 14. do 20. marta 2020. godine u Beogradu sa temom “Buđenje” i okupiće preko 200 profesoinalaca i studenata iz sveta koji će zajedno sa svojim pozorišnim trupama predstaviti svoj rad u značajnim beogradskim pozorištima poput Narodnog pozorišta, Ateljea 212, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Zvezdara teatra..

Od svog nastanka, zamisao festivala je umrežavanje sa studentima i stručnjacima iz pozorišnog sveta širom Evrope, kao i razmena ideja i znanja sa studentima sa dramskih akamedija u Srbiji. Već 14 godina održava svoju tradiciju, raste i biva sve priznatiji kako na području Beograda, tako i široj javnosti.

Ako si srednjoškolac, student/kinja, zaposlen/a, nezaposlen/a i voliš pozorište, želiš da stekneš nova znanja i veštine na polju organizacije, marketinga, logistike kao i razna nova poznanstva, spreman/spremna si za timski rad i želiš da svojim avanturističkim duhom doprineseš realizaciji festivala, postani i ti deo ovogodišnjeg “Buđenja” popunjavanjem online formulara prijave za volontere.

Prijave su otvorene do 28. februara 2020. godine u 23:59.

Vaš FIST 15 tim!