Saznajte sve o studiranju i stipendijama u inostranstvu 12. februara u Smart Officu u Beogradu

0

Nemestic Studio vas poziva na još jednu od besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvu i stipendijama na fakultetima iz oblasti, marketinga, mode,filma, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta u coworking centru Smart Office u Beogradu, 12. februara 2020. godine sa početkom u 17.00h. 

Ukoliko razmišljate u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, želite da svoje školovanje nastavite u nekoj drugoj zemlji, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zatražite odgovore na sva željena pitanja.

Nezaobilazna stavka svakog studenta u inostranstvu jesu troškovi i mesto stanovanja. Uz naše konsultante saznajte koliko vam je novca zaista potrebno za život i studije i kako se pripremiti za odlazak na vreme. Popričaćemo o svim otvorenim konkursima za stipendije i načinom apliciranja. Prenećemo vam i iskustva studenata koji su završili studije u inostranstvu, a neki od njih i imaju već uspešne internacionalne karijere. Upoznaćemo vas sa fakultetima i školama jezika sa kojima imamo saradnju. Sigurno ste čuli za:  Instituto Marangoni, Polimodu, Evropski Institutuza dizajn IED, Domus Akademiju Novu Akademiju lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitet i mnoge druge.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Facebook-u, Instagramu i Twitteru i budite uvek u toku .

Vidimo se 12. februara u Smart Officu!

Smart Office

Previous articleDani prakse – Šta te čeka posle faksa?
Next articleVOLONTIRANJE SA DECOM IZ NEFORMALNIH NASELJA – PROGRAM OBRAZOVANJA