Škola društvenog aktivizma

0

Pozivamo vas da se prijavite za sedmi ciklus Osnovne obuke za uključenje mladih u društveni aktivizam koju, u okviru programa „Škola društvenog aktivizma“, organizuju Američki kutak Novi Sad i „Novi Lobi“.

Obuka, koju vodi naš dugogodišnji saradnik Goran Gonđa, biće organizovana kroz seriju od deset radionica koje će voditi stručni tim sastavljen od društvenih aktivista, predstavnika medija, psihologa i sociologa koji imaju dugogodišnje iskustvo angažovanja u sektoru civilnog društva i akademskoj zajednici.

Teme koje će biti pokrivene ovom obukom, kao što su timski rad, veštine javnog nastupa i komunikacije i druge, primenljive su i u svakodnevnom životu, pa će polaznici na kraju obuke izaći spremniji za svakodnevne izazove koji ih čekaju na fakultetu, poslu i u ličnim odnosima.

Nakon završetka obuke, polaznici će dobiti sertifikate.

Program počinje 12. februara u 16:30h i dalje će se održavati svake srede u istom terminu u prostorijama Američkog kutka Novi Sad, Kej žrtava racije 2. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg LINKA do nedelje, 9. februara.

Za ovaj program mogu da konkurišu mladi uzrasta od 18 do 35 godina.

Kandidati koju budu primljeni biće kontaktirani u ponedeljak, 10. februara.

Program je, kao i svi drugi programi u Kutku, potpuno besplatan!

 

Previous articleTrening za strateško planiranje organizacija civilnog društva 9-10. februar 2020. godine
Next articleOtvorene su prijave za učešće na 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!