Home [njuz] Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2019

Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2019

191
0

Centar za razvoj ideja peti put zaredom organizuje konferenciju Fabrika mladih preduzetnika, u subotu 14. decembra u svečanoj sali Gradske opštine Vračar (Njegoševa 77) od 11 do 16 časova. Delegati će imati priliku da kroz niz prezentacija i panel diskusiju upoznaju mlade i uspešne preduzetnike i njihov razvojni put, ali i da steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u preduzetnički poduhvat.

Tema ovogodišnje konferencije je preduzetništvo u uslužnim delatnostima i značaj formalnog i neformalnog obrazovanja u samostalnom poslovanju. Predavači i panelisti koji će govoriti na konferenciji dolaze iz oblasti IT-a, marketinga, dizajna, knjigovodstva, konsaltinga, prava i obrazovanja. Govornici poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele kako bi pomogli budućim preduzetnicima da pobede strahove i hrabro krenu istim putem. Važan deo konferencije predstavlja međusobno povezivanje učesnika, predavača i panelista. Priliku za razmenu ideja i iskustava delegati će imati tokom pauza između izlaganja.

Kako biste se prijavili za učešće na Konferenciji, potrebno je da popunite formular koji se nalazi na sledećm linku – PRIJAVA.

Nakon pristigle prijave, delegati dobijaju mejl sa uputstvom za uplatu kotizacije.
Cena kontizacije za celodnevni događaj iznosi 600 dinara i uključuje:
– Prisustvo događaju;
– Paket materijala za delegate;
– Posluženje i osveženje tokom događaja;

Po evidentiranju uplate, delegati dobijaju potvrdu o učešću putem e-maila. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta sale.

Imena predavača i panelista biće predstavljena u narednim danima na sajtu – www.razvojideja.org.rs i stranicama Centra za razvoj ideja na društvenim mrežama:
Facebook 
Instagram 
LinkedIn 

Požurite i obezbedite svoje mesto!