Nemestic Studio vas vodi na putovanje u Italiju: Informišite se o studiranju u inostranstvu 18.decembra u Smart Officu

0

Nemestic Studio vas poziva na još jednu od besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvu i stipendijama na fakultetima iz oblasti, marketinga, mode, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta u coworking centru Smart Office u Beogradu, 18. decembra 2019. godine sa početkom u 17.00h. 

Da li ste znali da je Italija studentima jedna od omiljenih destinacija za nastavak obrazovanja u inostranstvu? Naročito ako ste zainteresovani za modu, dizajn ili umetnost.

Upoznaćemo vas sa: Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institututom za dizajn IED, Domus Akademijom, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitetom i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljate u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, želite da svoje školovanje nastavite u Italiji, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zatražite odgovore na sva željena pitanja.

Nezaobilazna stavka svakog studenta u inostranstvu jesu troškovi i mesto stanovanja. Uz pomoć naših stručnih konsultanata imaćete priliku da obiđete neke od željenih fakulteta u Italiji, i saznate kako zaista izgeda studirati i živeti  u inostranstvu.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com , na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Previous articleProslava Međunarodnog dana volontera
Next articleSajam volonterizma 2019