Onlajn upitnik za analizu potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika u Republici Srbiji

0

Privredni forum mladih u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom i Institutom za razvoj i inovacije, a u okviru projekta Web4Yes podržanog od strane Evropske komisije, organizuje projekat “Put mladog preduzetnika”.

Cilј projekta je da doprinese povećanju stepena zapošlјivosti mladih u Republici Srbiji kroz jačanje preduzetništva i preduzetničkog duha kod mladih i podizanjem njihovih kompetencija za samozapošlјavanje, zapošlјavanje i aktivizam. Projekat obuhvata izradu analize i istraživanje potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika u Srbiji kao i petodnevnu obuku za pokretanje sopstvenog biznisa za mlade iz cele Srbije.

Više o projektu možete pogledati OVDE.

U okviru ovog projekta, a u cilju izrade Analize potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika sa pregledom stanja omladinskog preduzetništva u Srbiji, Privredni forum mladih sprovodi istraživanje o potrebama potencijalnih i sadašnjih preduzetnika kroz ONLINE UPITNIK u domenu finansiranja biznisa, perspektivi mladih o veštinama koje su im potrebne za pokretanje i vođenje biznisa, pravnoj regulativi, izazovima na putu pokretanja biznisa i sl.

Svi mladi ljudi koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa ili već uspešno vode jedan, pozvani su da popune ovaj ONLINE UPITNIK, kako bismo zajedno radili na kreiranju boljeg okruženja za razvoj omladinskog preduzetništva u Srbiji.

Projekat WEB4YES podržan je od strane Evropske komisije u okviru programa „Osnaživanje civilnog društva i medija 2016-2017, Regionalne tematske mreže organizacija civilnog društva“ (Civil Society Facility and Media Program, Consolidating Regional Thematic Networks of Civil Society Organisations).

Previous articleKonkurs za obavljanje pripravničkog staža
Next articleČETVRTI OSMEHOV FESTIVAL LAMPIONA