Home [njuz] Onlajn upitnik za analizu potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika u Republici...

Onlajn upitnik za analizu potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika u Republici Srbiji

194
0

Privredni forum mladih u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom i Institutom za razvoj i inovacije, a u okviru projekta Web4Yes podržanog od strane Evropske komisije, organizuje projekat “Put mladog preduzetnika”.

Cilј projekta je da doprinese povećanju stepena zapošlјivosti mladih u Republici Srbiji kroz jačanje preduzetništva i preduzetničkog duha kod mladih i podizanjem njihovih kompetencija za samozapošlјavanje, zapošlјavanje i aktivizam. Projekat obuhvata izradu analize i istraživanje potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika u Srbiji kao i petodnevnu obuku za pokretanje sopstvenog biznisa za mlade iz cele Srbije.

Više o projektu možete pogledati OVDE.

U okviru ovog projekta, a u cilju izrade Analize potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika sa pregledom stanja omladinskog preduzetništva u Srbiji, Privredni forum mladih sprovodi istraživanje o potrebama potencijalnih i sadašnjih preduzetnika kroz ONLINE UPITNIK u domenu finansiranja biznisa, perspektivi mladih o veštinama koje su im potrebne za pokretanje i vođenje biznisa, pravnoj regulativi, izazovima na putu pokretanja biznisa i sl.

Svi mladi ljudi koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa ili već uspešno vode jedan, pozvani su da popune ovaj ONLINE UPITNIK, kako bismo zajedno radili na kreiranju boljeg okruženja za razvoj omladinskog preduzetništva u Srbiji.

Projekat WEB4YES podržan je od strane Evropske komisije u okviru programa „Osnaživanje civilnog društva i medija 2016-2017, Regionalne tematske mreže organizacija civilnog društva“ (Civil Society Facility and Media Program, Consolidating Regional Thematic Networks of Civil Society Organisations).