Home [treninzi] Forum Liderstva

Forum Liderstva

46
0

lideri1.jpgForum Liderstva predstavlja program koji je svoju prvu uspešnu realizaciju imao u decembru 2006. godine na Konferenciji Novih Lidera, organizovanoj od strane AIESEC-a u Poslovnom Centru ''Ušće''. Konferencija je okupila oko 150 delegata i 12 eminentnih gostiju iz Srbije i inostranstva. Cilj programa je podsticanje liderstva među mladima.

Vizija foruma ogleda se u snažnoj mreži inovativnih, strateški orijentisanih mladih lidera.

Forum Liderstva je posvećen unapređenju razumevanja liderstva kao i liderskih vetina među mladima u Srbiji i regionu, kao preduslovu za njihov doprinos celokupnom drustvu. On ima jedinstvenu ulogu u razvoju, sticanju, oblikovanju i razmeni najnovijih trendova iz oblasti strateškog liderstva i planiranja. Osmišljen tako da se sastoji iz dve platforme: fizičke i virtuelne.

Fizičku platformu čini centralni događaj foruma, dvodnevna konferencija, koja nosi naziv Konferencija novih lidera i biće održana 27. i 28. novembra tekuće godine u Beogradu u zdanju Narodne banke Srbije u Nemanjinoj ulici.

Delegati na konferenciji su: lideri studentskih organizacija, ne-vladinih organizacija, srednjoš¡kolske organizacije, MENSA, JCI (sve organizacije mladih koje imaju za cilj razvoj društva kroz razvijanje liderstva), mladi ljudi koji su ostvarili neki uspeh u prethodnom periodu. Ciljna grupa su mladi od 17-27 godina.Broj delegata na konferenciji je 150.
Gosti na seminaru su istaknuti i uticajni lideri iz zemlje i inostranstva, iz različitih sfera društvenog, privrednog, sportskog, naučnog, umetničkog života. Uslov za odabir lidera je da budu uspeš¡ni u profesionalnom i privatnom životu, kao i to da predstavljaju uzore koji mogu svojom ličnošćuu da inspirišu delegate. Broj gostiju na konferenciji je 10.
U prilogu ovog email-a nalazi se agenda NLC 07 ( New Leaders Conference '07).

Virtuelnu platformu čini forum na koji su povezani svi učesnici konferencija, gosti predavači kao i ceo organizacioni tim

www.newleaders.org.yu/forum

Proces prijavljivanja će biti otvoren od 20.10.2007 do 10.11.2007 a prijavu ćete uskoro naći na www.newleaders.org.yu .

Za sve dodatne informacije stojim vam na raspolaganju.

Srdacan pozdrav,

Vojin Zajić

HR Manager | Leadership Forum
AIESEC Serbia
Kamenička 6, 11000 Belgrade

Mobile: +381 63 32 66 78 | Office/fax: +381.11.26.21.455
E-mail: vojin.zajic@newleaders.org.yu | MSN: vojinzajic@msn.com
Web: http://www.aiesec.org.yu | Blog: www.aiesec.org.yu/blog