Home [njuz] Film “Četvrti čovek” otvara ovogodišnju L’Oreal Paris Cinemaniju

Film “Četvrti čovek” otvara ovogodišnju L’Oreal Paris Cinemaniju

224
0

cetvrti_covek.jpgPremijerom filma “Četvrti čovek” reditelja i scenariste Dejana Zečevića, 31.oktobra u Sava centru biti svečano otvorena ovogodišnja, petnaesta po redu “L’Oreal Paris Cinemanija”. Film “Četvrti čovek” već 01. novembra biće premijerno prikazan pred novosadskom publikom, nakon čega će uslediti i premijere u svim većim gradovima Srbije. Na redovnom repertoaru beogradskih bioskopa film će se naći od 01.novembra. Glavne uloge u ovom trileru tumače: Nikola Kojo, Bogdan Diklić, Marija Karan, Dragan Nikolić, Boris Milivojević, Rale Milenković, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Dragan Petrović, Semka Sokolović, Bertok, Miodrag Krstović, Dijana Marojević, Sanja Mikitišin, Bora Nenić, Istavn Iglodi, Jakov Jevtović.

Film “Četvrti čovek” nastao je u koprodukciji PFI Studios, Viktorija Filma i Tivoli film Production LTD. Trejler filma, već od petka 5. oktobra, biće dostupan na zvaničnom sajtu filma: www.cetvrticovek.com

Sinopsis filma: Čovek se budi posle dva meseca iz kome. Totalna amnezija. Ne seća se ničega što ima veze sa njegovim dosadašnjim životom. Saznaje da je imao ženu. I sina. Ubijeni su kada je on ranjen. Pukovnik, koji tvrdi da mu je najbolji prijatelj, otkriva mu njegov prošli identitet. On je Major Vojno bezbedonosne agencije. U njegov život se ubrzo upliće i Inspektor koji tvrdi da poseduje informacije o smrti njegove porodice. Major izlazi iz bolnice. Pokušava da se vrati u normalan život. Suočava se sa prazninom i beznađem. Jedina šansa da ponovo dođe do sopstvenog identiteta je da se upusti u igru koju mu nudi Inspektor. Pristaje… U medjuvremenu sreće Teodoru, nekadašnju ljubavnicu, ne seća je se ali ona jedina u njemu prepoznaje novog čoveka.