Home [akcija] Yard Sale 2019 Make them say yes!

Yard Sale 2019 Make them say yes!

108
0

Studentska organizacija Unija studenata FON-a u saradnji sa najvećom menadžment konsalting organizacijom u regionu, Case Study Club-om, organizuje drugi put zaredom projekat Yard Sale.

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da približi studentima čin prodaje, a ovogodišnja tema projekta je Internet of things – telekomunikacije. Studenti će imati priliku da se, kroz interaktivna predavanja i radionice, susretnu sa konceptom ‘’pitch-a’’, poboljšaju veštine prodaje i budu u centru dešavanja. Projekat se održava 12, 14. i 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

12. maj 2019. godine – Tokom prvog dana projekta, studenti će imati priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama, koje će držati predstavnici kompanija i članovi Case Study Club-a. Takođe, istog dana će studentima biti predstavljena tema projekta i zadatak. Na ovaj način, studenti će imati priliku da nauče od iskusnih ljudi iz sfere prodaje kako da na najbolji način realizuju i prodaju svoju ideju.

14. maj 2019. godine – Drugi dan projekta je rezervisan za konsultacije sa članovima Case Study Club-a. Učesnici će imati priliku da dobiju korisne savete i feedback od najuspešnijih takmičara, koji će im pomoći u prezentovanju rešenja.

19. maj 2019. godine – Nakon što su naučili potrebne veštine i tehnike, stekli određena znanja i konsultovali se sa stručnjacima, učesnici imaju zadatak da predstave svoje rešenje. Studenti će imati priliku da u produženom pitch-u, koji traje 5 minuta i nakon čega sledi Q&A, ubede žiri da su baš njihovo rešenje i ideja najbolje! Žiri će činiti menadžeri kompanija i članovi Case Study Club-a.

Učesnici se mogu prijaviti pojedinačno ili u timu od 2 osobe. Ukoliko se prijave pojedinačno, drugi

lan tima će im biti dodeljen, što je odlična prilika za nova poznanstva i razvijanje timskog duha. Prijave za Yard Sale će biti otvorene do 9. maja 2019. godine i broj timova je ograničen! Učešće na projektu mogu ostvariti popunjavanjem prijave na sledećem linku: http://bit.ly/yardsale2019

Projekat Yard Sale je odlična prilika za sve one koji žele da unaprede svoje veštine, budu u centru dešavanja i oprobaju se u jednoj novoj ulozi!