Home [ volontiranje ] Poziv za volontere koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana...

Poziv za volontere koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd

218
0

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključiš timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori lokacija imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu i učestvujete u edukaciji iz oblasti “mekih” veština.

Prvi deo volonterskog angažmana

ini predavanje na teme: uvoda u koncept društveno odgovornog poslovanja (CSR-a) i korporativnog volontiranja, kao i radionica iz “mekih” veština. Drugi deo posvećen je pripremi za realizaciju koordinatorskih aktivnosti u okviru volonterske akcije i podrazumeva učešće na pripremnom sastanku, a potom organizaciju i koordinaciju volonterskih aktivnosti na dan akcije “Naš Beograd”. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

U Naš Beograd se do sada  uključilo više od 35 kompanija, angažovalo preko 3.500 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta života za preko 15.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma. Više o Našem Beogradu možete pogledati veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.  

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara. Rok za prijavu je 15. april 2019. godine.

O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 20. april 2019. godine na osnovu motivacije za učešće.

Ove godine, Naš Beograd održaće se 25. maja 2019.