[ youth.rs ]

Poziv za volontere koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključiš timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori lokacija imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu i učestvujete u edukaciji iz oblasti “mekih” veština.

Prvi deo volonterskog angažmana

ini predavanje na teme: uvoda u koncept društveno odgovornog poslovanja (CSR-a) i korporativnog volontiranja, kao i radionica iz “mekih” veština. Drugi deo posvećen je pripremi za realizaciju koordinatorskih aktivnosti u okviru volonterske akcije i podrazumeva učešće na pripremnom sastanku, a potom organizaciju i koordinaciju volonterskih aktivnosti na dan akcije “Naš Beograd”. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

U Naš Beograd se do sada  uključilo više od 35 kompanija, angažovalo preko 3.500 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta života za preko 15.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma. Više o Našem Beogradu možete pogledati veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.  

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara. Rok za prijavu je 15. april 2019. godine.

O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 20. april 2019. godine na osnovu motivacije za učešće.

Ove godine, Naš Beograd održaće se 25. maja 2019.

Exit mobile version