Home Saveti od iskusnih Besplatna radionica za pripremu projektnih prijava

Besplatna radionica za pripremu projektnih prijava

124
0

Fondacija Tempus organizuje 3. aprila u Beogradu jednodnevnu besplatnu radionicu sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za podnošenje projektnih prijava KA3 – Dijalog mladih u okviru omladinske komponente Programa Erazmus+ i Ključne akcije 3 (KA3) Podrška reformama omladinske politike.

U okviru Ključne aktivnosti 3 programa Erazmus+ i podakcije Projekti dijaloga mladih, akteri iz Srbije od 2019. godine po prvi put mogu biti podnosioci projekatau sva tri konkursna roka. Takođe, akteri iz Srbije mogu biti partneri na ovoj vrsti projekata organizacijama i institucijama iz programskih zemalja.

Radionice su namenjene prvenstveno predstavnicima organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade koje rade sa mladima na lokalnom nivou, kao i drugim akterima iz Srbije koje planiraju da konkurišu za KA3 projekte Dijaloga mladih u naredna dva roka za predaju KA3 projektnih prijava tokom 2019. godine (30. april i 01. oktobar). Okvirna sredstva predviđena za KA3 projekte Dijaloga mladih u Srbiji za 2019. godinu iznose 19.905 EUR.

Radionica će se organizovati u Beogradu 3. aprila, od 10 do 17 časova.

Prijavu za radionicu možete izvršiti popunjavanjem prijavnog formulara najkasnije do 25. marta do 23:59.

 

Detalje treninge možete pogledati na sajtu Fondacije Tempus.