Home [njuz] Compass – Razvijaj karijeru u pravom smeru

Compass – Razvijaj karijeru u pravom smeru

175
0

Kompanija Delta Holding i studentske organizacije Univerziteta u Beogradu pokrenule su novi obrazovni projekat pod nazivom “Compass” namenjen studentima svih fakulteta u Srbiji.

Pedeset studenata na drugoj, trećoj i završnim godinama studija imaće priliku da, od aprila do oktobra ove godine, kroz interaktivna predavanja i radionice uči od Deltinih stručnjaka, poseti Deltina imanja i fabrike, upozna se sa predsednikom i top menadžmentom Kompanije i iskusi značaj timskog duha radom na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja Kompanije.

Prijave će biti otvorene od 15. do 30. marta na sajtu compass.rs. Broj mesta je ograničen na 50, a selekcija će se vršiti na osnovu prijave i intervjua.

 „Cilj programa je da pružimo studentima priliku da već tokom studija zakorače u poslovni svet i vide u praksi kako izgleda vođenje biznisa jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji.” rekla je Monika Pejčić, HR direktor Delta Holdinga. 

Teme koje će se obrađivati na predavanjima su: liderstvo, timski rad, strateško donošenje odluka, upravljanje vremenom, komunikacione i veštine pregovaranja i druge.

Osim toga, studenti će imati priliku da obiđu imanje “Podunavlje” na kome se nalazi najveći voćnjak u jugoistocnoj Evropi koji posluje u okviru Delta Agrara, ali i fabrike Danubius i Fun & Fit kojima rukovode veoma mladi direktori, nekadašnji učesnici Deltinog programa Mladi lideri.

Projekat “Compass” realizuje se u saradnji sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta, Studentskim klubom Pravnog fakulteta, Studentskim parlamentom Građevinskog fakulteta, Studentskom unijom Elektrotehničkog fakulteta, Studentskom unijom Fakulteta političkih nauka, Studentskim parlamentom Fakulteta bezbednosti, organizacijom ESTIEM LG Beograd.