Home [njuz] OPENS FundCon – otvorene prijave za učesnike

OPENS FundCon – otvorene prijave za učesnike

275
0

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 i Krovna organizacija mladih Srbije vas pozivaju na I nacionalni fandrejzing kongres “OPENS FundCon” u Novom Sadu 15.12.2018.

Kongres je otvoren za predstavnike omladinskih i organizacija za mlade, predstavnike kancelarija za mlade, institucija koje rade sa mladima kao i pojedince koji se bave fandrejzingom.

Partneri kongresa su  UNICEF, Tempus fondacija, UNDP, Desk Kreativna Evropa,Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (Europe for Citizens), kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.

Detaljnije o samom kongresu, agendu i link za prijavu nalazi se na www.opens2019.rs u sekciji vesti. Rok za prijavu učesnika je 10.12.2018. Za učesnike kongresa obezbeđeni su putni troškovi ukoliko je potrebno.

“OPENS FundCon” kongres organizuje se uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade R.Srbije.

Kontakt za dodatna pitanja je program@opens2019.rs