Home [akcija] Osma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

Osma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

105
0

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka osmi put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka. Cilj konferencije je da omogući studentima sticanje znanja iz oblasti menadžmenta i informacionih tehnologija, ali i međusobno upoznavanje, druženje i sticanje novih veština..
Tradicionalno, Konferencija će se realizovati na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović”, a ove godine će to biti u periodu od 22. do 26. oktobra.

Tema ovogodišnje Konferencije je „Ti si promena koju tražiš”, sa fokusom na pojedinca, i ima cilj da pruži delegatima priliku da bolje upoznaju sebe, sagledaju mogućnosti tokom studiranja, ali i da dobiju korisne informacije koje će im pomoći prilikom odabira zanimanja nakon završetka studija.

Delegati će imati priliku da čuju iskustva vodećih stručnjaka u svojim profesijama, da dobiju korisne informacije iz prve ruke, ali i da, kroz interaktivna predavanja i radionice, steknu značajne smernice i savete koji će im pomoći prilikom odabira profesionalne karijere.

Zašto su motivacija, samospoznaja i proučavanje ljudskog ponašanja bitni, šta nam nudi marketing, kako izvući najbolje iz studentskih organizacija i koja su to primamljiva zanimanja kojima se možete baviti, kao i kako pokrenuti startup, samo su neke od tema koje će obeležiti ovogodišnju Konferenciju studenata organizacionih nauka. Zato, ukoliko biste želeli da čujete nešto vise o pomenutim temama, KSON je pravo mesto na kome ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja i steći neprocenjivo iskustvo koje će uticati na dalji tok vašeg studiranja i usavršavanja.

Da sve protekne u najboljem redu i ove godine pobrinuće se uigrani tim Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka. Prijave će biti otvorene od 3. do 7. oktobra, a sve dodatne informacije o Konferenciji i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj facebook stranici KSON-a.