Konkurs za studentske stipendije u školskoj 2018/19. – Fondacija “Evro za znanje”

0

Fondacija “Evro za znanje” raspisuje konkurs za dodelu pet studentskih stipendija u iznosu od po 100 hiljada dinara za školsku 2018/19 godinu. Stipendije se dodeljuju nepovratno i isplaćivaće se u deset jednakih rata.
Na konkurs za tri stipendije mogu da se prijave studenti svih osnovnih studija koji studiraju u Srbiji, dok će dve stipendije po želji donatora Fondacije – kompanije Mineco, jednog od najvećih investitora u Srbiji u oblasti rudastva, biti dodeljene studentima četvrte godine smera rudarsko-inženjerstvo. Jedna stipendija će biti dodeljena studentu četvrte godine Rudarsko – geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smer rudarsko inženjerstvo- podzemna eksploatacija), dok će druga stipendija biti dodeljena studentu četvrte godine Tehničkog fakulteta u Boru, Univerzitet u Beogradu (smer rudarsko inženjerstvo- priprema mineralnih sirovina).
Uz molbu (nema posebnog obrasca) je potrebno dostaviti potvrdu o upisanoj godini( prosek ocena) i dokaze o primanjima roditelja (poslednja tri meseca), a ukoliko nisu zaposleni potvrdu sa berze rada. Takođe, kandidati mogu dostaviti i posebna priznanja i nagrade sa takmičenja ukoliko ih imaju. Konkurs je otvoren do 5. oktobra.
Posebna komisija će, zavisno od uspeha, materijalnog stanja i upisanih studija izabrati kandidate. Rezultati konkursa će biti poznati do kraja oktobra 2018. godine.
O načinu izbora stipendista kandidati se mogu podrobnije obavestiti na našem sajtu – način izbora.
Prijave slati isključivo poštom na adresu Fondacije: “Evro za znanje” Olge Grbić broj 5, 31260 Kosjerić

Beograd, 28. 08. 2018.
Milenko Vasović, predsednik UO 065 333 45 65

Previous articlePoziv za učesnike na međunardonom treningu „Fair Play 3.0 – The Power Games!“
Next articleOsma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka