Home Mladi su zakon! U Pančevu Info dan o programu “Mladi su zakon”

U Pančevu Info dan o programu “Mladi su zakon”

96
0

Centar za građansko delovanje kao Resurs centar za Južnobanatski i Beogradski okrug, sa svojim partnerom na projektu Organizacijom za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, organizuje info dan za promociju Konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih. Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON.

U sredu, 03. oktobra, od 18.00 do 19.00 časova, u prostorijama Kluba ljubitelja igara i fantastike d20, u ulici Zmaja Jove Jovanovića 24 u Pančevu, biće održan info dan.

Želiš da sa svojim vršnjacima uradiš nešto korisno za svoju lokalnu zajednicu, imaš između 15 i 30 godina, i živiš na teritoriji Južnobanatskog i Beogradskog okruga?

Na pravom si mestu. Prijavi svoju ideju i učestvuj u programu MLADI SU ZAKON!

Centar za građansko delovanje je, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Pančeva, Kancelarijom za mlade opštine Bela Crkva, Kancelarijom za mlade opštine Obrenovac, Mladim istraživačima Srbije, Organizacijom za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, Fondacijom za mlade Obrenovca, Organizacijom za promociju aktivizma „OPA“, Udruženjem studenata sa hendikepom i Organizacijom „Kompas – Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side“, raspisao konkurs za finansiranje omladinskih volonterskh projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sa teritorije Južnobanatskog i Beogradskog okruga.

Više o konkursu možeš saznati ovde.