Home [zabavnik] U Tuzli oboren Guinnisov rekord u «Najmnogobrojnijem poljupcu»

U Tuzli oboren Guinnisov rekord u «Najmnogobrojnijem poljupcu»

52
0

seks.jpegTuzla je novi svjetski šampion u obaranju Ginisovog rekorda u kategoriji najmnogobrojniji poljubac na svijetu. Za oko petsto parova Tuzlaci su «pobjegli» Mađarima koji su u junu ove godine oborili rekord sa 6400 parova. Tuzla, kao i cijela Bosna i Hercegovina, potvrdila je preksinoć da može i bolje kada se ispred Merkatora okupilo preko 25.000 ljudi dok je svoje usne u isto vrijeme spojilo 6980 parova.

Uz lavovski posao registracije koji je uradio glavni kontrolor mr. poslovne informatike na Ekonomskom fakultetu Tuzla, Edin Osmanbegović, ovlašten od strane Ginisa, broj prisutnih zvanično su potvrdili gradonačelnik Jasmin Imamović, glavni sudija ovog cjelokupnog događaja, te izaslanik Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željko Knez i načelnik Foče Zdravko Krsmanović.

Osim simpatičnih voditelja Kristine Gligorović i Almira Čehajića Batka, posjetioce su svojom pjesmom razveselili Kiss Rock Stars band, If, Tuzlanske, Dženana Husenagić, Igor Vukojević, uvijek veseli Flamingosi i, naravno, nenadmašivi Mostar Sevdah Reunion.
«Mi smo presretni što je grad Tuzla u svijet poslala rekordnu poruku ljubavi» – poručio je Zlatko Berbić, vlasnik Kameleona, bez kojeg ovaj grad ne bio bio tamo gdje se sada nalazi – u Ginisovoj knjizi rekorda.