SPEED DATE predstavnika omladinskih organizacija i organizacija za mlade

0

Kancelarija za mlade Grada Beograda organizuje 26.aprila 2018. godine u prostorijama Gnezda, SPEED DATE predstavnika omladinskih organizacija i organizacija za mlade.
Predstavnici organizacija će imati priliku da se međusobno upoznaju, razmene iskustva i pronađu partnere za zajedničke projekte i aktivnosti.

Takođe, želimo da vam pružimo mogućnost da u direktnom kontaktu dobijete potrebne informacije od predstavnika Ministarstva omladine i sporta, Kancelarije za mlade Grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu, Nacionalne asocijacije Kancelarija za mlade i Krovne organizacije mladih Srbije.

Prijave za događaj su obavezne i vrše se popunjavanjem kratkog formulara koji možete pronaći na sledećem linku i to najkasnije do 10. aprila 2018. godine. Moguća je prijava dve osobe po organizaciji. Zbog ograničenog mesta, postoji mogućnost da ne budu prihvaćene sve prijave, a u prednosti će imati organizacije koje se brže prijave.

Za više informacija posetite http://www.kancelarijazamlade.rs/

Previous articleFestival fotografije Vizualizator otvorio poziv za praktikante
Next articlePoziv za podnošenje predloga projekata u okviru poziva „Razvoj inovativnih integrisanih usluga za mlade i modela aktivne inkluzije”