Home [njuz] Dodela evropskih MTV nagrada u Minhenu

Dodela evropskih MTV nagrada u Minhenu

44
0

 MTV Networks International je danas javno objavio da će se ovogodišnja, već 14. dodela MTV muzičkih nagrada, odvijati u bavarskoj prestolnici Minhen, konkretnije u dvorani OlympiaHalle Arena. Nemačka je ugostila i prvu dodelu nagrada, i to 1994. god. u Berlinu, a ovo je već treći put da se dodela odigrava u Nemačkoj – 2001. godine je najveće muzičke zvezde ugostio Frankfurt.

»Minhen je jedan od najlepših evropskih gradova i potrudićemo se da manifestacija bude dvostruko više stvarno veličanstvena i nezaboravna! Dvorana OlympiaHalle je jedna od najboljih dvorana na svetu i odgovara najvišim tehnološkim standardima za zahtevnu produkcijsku izvedbu, a istovremeno će biti ugledno mesto za brojne zvezde, koje će da budu deo tog jedinstvenog spektakla. Ovogodišnja dodela biće nadgradnja prošlogodišnje, kada smo gledaocima prvi put ponudili više različitih mogućnosti za praćenje same dodele – bez obzira na to da li su bili kod kuće, na mestu dešavanja ili negde na putu! I za ovu godinu pripremamo još više novosti!!!«, kaže Richard Godfrey, sada već legendarni izvršni producent dodele nagrada.

U 14 godina istorije dodeljivanja nagrada posetioci i gledaoci sada već znaju da će doživeti nešto neočekivano i da će iskusiti nešto nezaboravno! Setite se samo prošlogodišnje dodele u danskoj prestolnici, kada je Justin Timberlake blistao u ulozi voditelja, kao i u ulozi nastupajućeg gosta, Snoop Dogg je osvojio grozničavu publiku na hladnom gradskom trgu, a Muse su oduzimali dah okupljenoj publici neponovljivom laserskom predstavom, a tek Juliette Lewis koje je sa svojom pratećom grupom The Licks vodila jedinstven internet šou, i dodelu je pratilo milijardu i po ljudi u 179 država. Ne treba zaboraviti ni to da su u prošlosti nastupali Madonna, U2, Christina Aguilera, Foo Fighters, Aerosmith, kao i Green Day, Coldplay, P Diddy i Robbie Williams.

Cilj MTV evropskih muzičkih nagrada je naravno poznat i jasan – nagraditi sve najbolje u muzici po ukusu Evrope, a otkako smo u veliku MTV porodicu preko MTV Adrie uključeni i mi u svojoj velikoj regiji, postoji i upravo posebna kategorija Best Adria Act – 2004. god. tu nagradu je osvojila grupa Siddharta, prošle godine je zablistala Aleksandra Kovač.

Ko će da bude ovogodišnji pobednik? Treba sačekati 1. novembar!!!