Home [konkursi] Svetska banka i Nokia: Grantovi za projekte

Svetska banka i Nokia: Grantovi za projekte

37
0

– Povezivanje mladih sa mogućnostima za zapošljavanje i učestvovanje u građanskom društvu

 Svjetska banka i Nokia sa zadovoljstvom pozivaju organizacije mladih i njihove partnere da se prijave za grantove za projekte koji će pomoći mladim ljudima prilikom zapošljavanja, ili podržati njihovo aktivno uključenje i učešće u građanskom društvu.

Ako ste grupa mladih sa članstvom starosti od 15 do 24 godine u istočnoj Evropi ili srednjoj Aziji, sa idejom o tome kako biste kroz uvođenje inovativnog koncepta, pristupa ili tehnologije mogli pomoći mladim ljudima, Svetska banka i Nokia vas pozivaju da se prijavite za grantove u vrijednosti od 5,000 do 15.000 eura koji će vam pomoći da ostvarite svoju ideju.

Predlozi bi trebalo da se dostave do 6 popodne (prema vremenu u Washingtonu, D.C:) ili do 11 sati naveče GMT na dan 8. aprila 2007. godine.

Formular za prijavljivanje i dodatne informacije o ključnim datumima, prihvatljivim učesnicima, pravilima takmičenja i kriterijumima za ocenjivanje možete naći na sledećoj adresi: www.worldbank.org/childrenandyouth.

Prijedlozi se mogu dostaviti samo na formularima za prijavljivanje, poslatim kao dokument u Microsoft Word-u elektronskom poštom na adresu: childrenandyouth@worldbank.org.