Home Mladi su zakon! Rang lista posle I kruga selekcije – program “Mladi su zakon za...

Rang lista posle I kruga selekcije – program “Mladi su zakon za Južnobanatski i Beogradski okrug”

87
0

Na Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volonterizma mladih “Mladi su zakon za Južnobanatski i Beogradski okrug”, stiglo je ukupno 43 prijave. Članovi Komisije, u sastavu Deniz Hoti – udruženje građana “Connecting people“, Petar Veljović –  Centar za građansko delovanje – resurs centar,  Jovana Inosavljević – Kancelarija za mlade grada Beograda, Mirjana Savkov – Kancelarija za mlade grada Pančeva i Aleksandar Živojinović – RTV MAG,  su vrednovali prijave i sumarni rezultati rada Komisije po svakoj prijavi su uneti u tabelu (pogledati u prilogu).

Na osnovu rang liste prijava, Komisija je predložila da udruženjima mladih i neformalnim grupama mladih bude obezbeđena podrška od strane Resurs centra za Južnobanatski i Beogradski okrug kroz mentorstvo iz oblasti pisanja projekata (razvijanje projektnih ideja u predloge projekata) i upravljanja projektnim ciklusom, u okviru programa Mladi su zakon za Južnobanatski i Beogradski okrug.

Izveštaj o radu komisije u okviru  konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih za Južnobanatski i Beogradski okrug možete pogledati ovde.