Home [njuz] Još 4 dana za prijavu na konkurs za 130 zanimljivih pozicija...

Još 4 dana za prijavu na konkurs za 130 zanimljivih pozicija za praksu za studente Univerziteta u Beogradu!

69
0

Za 4 dana istice rok za prijavu za zajednički konkurs Univerziteta u Beogradu- Centra za razvoj karijere i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Otvorena mesta za praksu ponudili su sledeće organizacije – AirSERBIA, Aerodrom Nikola Tesla, Železnice Srbije, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP Putevi Srbije, Agencija za upravljanje lukama i druga javna preduzeća, stručne ustanove i agencije iz resora ministarstva. Zanimljive pozicije na kojima će praktikanti raditi su, između ostalih, i Letačka operativa, IT sektor, Ljudski resursi, Sektor za vazdušni saobraćaj i transport opasne robe, Sektor za tehničko kolske poslove…

 

Letnja praksa počinje 3. jula 2017. godine, a svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti najkasnije do 18. juna do 23:59h i to isključivo preko portala www.studentskapraksa.com. Detalji konkursa nalaze se u delu portala Baza praksi.

Pozivamo sve zainteresovane studente Građevinskog, Saobraćajnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Tehnološko-metalurškog, Arhitektonskog, Rudarsko-geološkog, FON-a, Pravnog, Matematičkog, Biološkog, Medicinskog, Ekonomskog, Filološkog, Fakulteta političkih nauka i Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu da iskoriste priliku i izaberu jednu od 130 zanimljivih pozicija na kojoj će moći da pokažu svoje znanje, a ujedno i steknu praktično iskustvo kojim će se lakše izboriti za svoj prvi posao na tržištu rada.

Ovo je treći ciklus stručne studentske prakse koju organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture . Program se realizuje na osnovu potpisanog protokola o saradnji čiji su potpisnici akademik, Vladimir Bumbaširević, rektor Univerziteta u Beogradu i prof. dr Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Tokom školske 2016/17 ukupno 412 studenata dobilo je priliku da naučeno na fakultetu primeni u navedenim relevantnim institucijama uz podršku mentora.