Prijavite se na Konferenciju preduzetništva

0
Udruženje iSerbia, pod pokroviteljstvom Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: „Startap preduzetništvo mladih” i Freelance resursi u Srbiji”. U narednom tekstu saznajte nešto više o konferenciji.

Prvi dan održavanja konferencije je 29. oktobar od 15.00 do 18.00 časova u prostorijama „Gnezdo” Kancelarije za mlade. Drugi dan održavanja Konferencije je 30. oktobar od 16.00 do 20.00 časova u sali Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, uz saradnju i pomoć Studentskog parlamenta Fakulteta bezbednosti i Centra za menadžment nacionalne bezbednosti u okviru fakulteta.

Cilj ove konferencije je da “mladima, na početku svog poslovnog puta, ukaže na bezbroj mogućnosti startap preduzetništva, kao i na freelance resurse, koji su dostupni, zatim da se ukaže na neophodnost neformalnog obrazovanja koje zahteva tržište rada i pre svega, da im se na poslovnom početku pruži podrška i motivacija”, istakli su značaj ovog događaja organizatori.

Na konferenciji će govoriti :

Vuk Guberinić, osnivač CarGo aplikacije;
Dušanka Ilić, direktorka Kutpoint-a i osnivač globalne internet i marketing zajednice MUNplanet;
Igor Gašparević, osnivač portala Trke;
Nikola Čubrilo, vlasnik agencije Experience i osnivač Omladinskih novina;
doc. dr Sandra Nešić, koordinator programskih aktivnosti u ICT Hub-u i predavač na predmetu Preduzetništvo, na Fakultetu za ekonomiju, finansije i adminstraciju;
Miloš Belčević, marketing kosultant i koordinator projekata;
Aleksandar Dašić, osnivač Portala Mladi;
dr Milenko Bodin, šef katedre Menadžmenta ljudskih i socijalnih resursa Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu.

Za učešće u konferenciji besplatno se prijavite popunjavanjem kratkog formulara, do 28.oktobra.

Agendu konferencije preuzmite ovde.

Prijave su otvorene do 28.10.2016. u ponoć.
Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: stipendije@iserbia.rs.

Previous articlePoziv za volontere FiZi BiZi FEST 6!
Next articleOTVORENI POZIV ZA UČESNIKE Skriveni uglovi Beograda – Participativno mapiranje i interpretacija kulturnog nasleđa grada