Home [konkursi] KONKURS za sufinansiranje projekata u oblasti zaštite i unapređenja stanja životne sredine...

KONKURS za sufinansiranje projekata u oblasti zaštite i unapređenja stanja životne sredine na teritoriji AP Vojvodine u 2010.god

52
0

mladi2Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine i održivi razvoj i Fond za zaštitu životne sredine Republike Srbije potpisali su ugovor u vezi zajedničke saradnje na realizaciji projekta «Zaštita i unapređenje stanja životne sredine na teritoriji AP Vojvodine u 2010. godine», u četvrtak, 09. septembra 2010. godine.

Na osnovu potpisanog ugovora o realizaciji projekta, Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine i održivi razvoj raspisao je javni konkurs za (su)finansiranje projekata u oblasti zaštite i unapređenja stanja životne sredine na teritoriji AP Vojvodine u 2010.

tekst Konkursa

obrazac prijave za javni konkurs

KONKURS ZA FINANSIRANJE I SUFINANSIRANJE PROJEKATA OSTALIH NIVOA VLASTI IZ OBLASTI UPRAVLJANJA OTPADOM I PODIZANJA ZAŠTITNIH ZELENIH POJASEVA NA TERITORIJI AP VOJVODINE U 2010. GODINI

Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine i održivi razvoj raspisuje Konkurs za dodelu finansijskih sredstva radi realizacije projekata ostalih nivoa vlasti u 2010. godini, koji će promovisati zaštitu životne sredine, razvoj sistema regionalnog planiranja upravljanja otpadom, smanjenje zagađenja životne sredine i degradacije prostora.

tekst Konkursa

REZULTATI

upitnik

KONKURS ZA DODELU FINANSIJSKIH SREDSTAVA RADI REALIZACIJE PROJEKATA UDRUŽENJA GRADJANA U 2010.GOD

Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine i održivi razvoj raspisuje Konkurs za dodelu finansijskih sredstva radi realizacije projekata udruženja gradjana u 2010. godini, koji će promovisati zaštitu životne sredine i konkretne aktivnosti u oblasti zaštite prirodnih vrednosti, očuvanja i unapredjenja biodiverziteta, podizanja svesti javnosti, umrežavanja i programa edukacije na teritoriji AP Vojvodine.

tekst Konkursa

REZULTATI

upitnik