Home [treninzi] Konkurs za omladinsku razmenu o kinematografiji u Poljskoj

Konkurs za omladinsku razmenu o kinematografiji u Poljskoj

53
0

Udruženje Centar za edukaciju i unapređenje društva raspisuje konkurs za odabir učesnika/ce na Erazmus+ međunarodnoj omladinskoj razmeni “Youth DOCS Movie Maker“, koja će se održati od 21. januara do 29. januara 2016 godine, u mestu Poronin u Poljskoj. Omladinska razmena je namenjena mladima koji su društveno aktivni, motivisani za iniciranje pozitivnih društvenih promena i interesuju se za kinematografiju i dokumentarce.

Sve planirane aktivnosti su usmerene ka izgradnji društvene odgovornosti mladi, da ih osveste o globalnim problemima današnjice i ohrabre ih da učine nešto za svoje lokalne zajednice. Kroz projekat učesnici će se baviti različitim temama (socijalni problemi modernih društava, ekologija, nezaposlenost i drugi socioekonomski problemi) kroz izradu kratkih filmova.

Prijava je otvorena do 30. decembra u 15h a prijavni formular koji je potrebno da popune i pošalju nalazi se na sledećem linku: https://docs.google.com/document/d/1NU_UdA9_sxU5Z0QYsqoZP8VJhe9vNQoz_OAXvWYuxqI/edit?usp=sharing