Home [akcija] INCITEMENT SRBIJA -MOTIVACIJA I INSPIRACIJA

INCITEMENT SRBIJA -MOTIVACIJA I INSPIRACIJA

81
0

U novoj epizodi trećeg serijala Incitement Srbija vam predstavlja događaj sa temom umrežavanja. Kroz interaktivan događaj pukušaćemo da približimo zajednici kako to domaći i internacionalni kontakti i poznanstva vama pomažu da pokrenete svoju ideju, razvijete poslovanje ili da dobijete priliku koju tražite. Događaj će se održati:

 

u sredu 28. oktobra 2015. godine u 19:00 časova,

u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

Govornici na ovom događaju će biti Gary Whitehill, koga nazivaju i Hari Poterom globalnog preduzetnišva a koji je imao priliku da poseti Beograd prošle godine kao jedan od glavnih govornika na Belgrade Venture Forumu, zatim Dušanka Ilić, marketing director Kutpoint-a, platforme koja sakuplja organizaciona znanja i Dušanom Kaličaninom jednom od osnivača EXIT festivala i Tehnokratije.

Pridružite nam se u sredu i budite korak bliže uspehu!

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele.

Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Zainteresovani se za ovu tribinu mogu prijaviti putem sajta Impact Hub Belgrade na LINKU koji je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

ARE YOU READY TO BE INCITED?!