Home [treninzi] PREDAVANJE: KAKO DO USPEŠNOG PARTNERSTVA?

PREDAVANJE: KAKO DO USPEŠNOG PARTNERSTVA?

62
0

22. septembar 2015. od 13:30 do 15:30h
prostorije Smart kolektiva, Svetozara Markovića 42a Beograd
Dobra ideja i entuzijazam jesu važni, ali nisu dovoljni da bi projekat bio uspešno realizovan. Potrebno je nadi stabilne izvore finansiranja, razmišljati o održivosti projekta, ali pre svega uspostaviti kvalitetna i dugoročna partnerstva. Sinergija različitih znanja, iskustava i resursa daje najboje rezultate.

Dođite da saznate:

  • Zašto su važna stabilna partnerstva?
  • Kako prepoznati, stedi i zadržati prave partnere iz biznis sektora
  • Šta uraditi kako bi vas kompanije videle i doživele kao pouzdanog partnera
  • Šta vi kao predstavnik nevladinog sektora možete da ponudite biznisu, a šta možete tražiti od biznisa… jer nije sve u novcu!

PREDAVAČ:
Sonja Konakov Svirčev, ERSTE BANKA
Sonja Konakov Svirčev je ekspert za društveno odgovorno poslovanje u Erste Banci. Na razvoju koncepta društveno odgovornog poslovanja i programa ulaganja u zajednicu Sonja u Erste Banci radi ved 10 godina. Njene odgovornosti su razvoj starteškog pristupa društvenoj odgovornosti, kao i izveštavanje na ovom polju, ali i razvoj i realizacija sponzorskih i donatorskih programa Erste Banke. Sonja je takođe veoma aktivna u inicijativama koje promovišu DOP poput Globalnog dogovora UN u Srbiji i Foruma za odgovorno poslovanje. Držala je veliki broj treninga i radionica na temu DOP-a i saradnje nevladinog i biznis sektora.

PRIJAVITE SE! Broj učesnika na predavanju ograničen je na 20. Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.
Prijava se vrši slanjem popunjenog prijavnog formulara do 18. 09. 2015. na adresu: dejana.dodik@smartkolektiv.org