Poziv za prijave – program mladih lidera

0
SHARE

sample2“Aspen institut” u Rumuniji poziva sve mlade uzrasta između 25 i 35 godina da se prijave za učešće u Programu mladih lidera 2015. Program mladih lidera svake godine okuplja 20 regionalnih mladih lidera sa ciljem da pospeši i unapredi inicijativu i liderstvo mladih u društvu i da razvije regionalnu mrežu „ Aspen Fellows “, zasnovanu na zajedničkim vrednostima i interesima.

 

Program mladih lidera 2015. namenjen je kandidatima koji su tokom svojih profesionalnih aktivnosti pokazali liderski potencijal, inicijativu, preduzimljivost i dokazani interes za društvene probleme. Biće održan u Rumuniji, kroz četiri obrazovna modula tokom 2015. godine.

Organizatori snose troškove smeštaja, ishrane i radnih materijala, dok učesnici sami snose troškove prevoza do Bukurešta. Seminar se održava na engleskom jeziku.

Rok za prijavu kandidata je 25. januar 2015. godine.

Prijave su otvorene za kandidate iz sledećih zemalja: Albanija, Jermenija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Gruzija, Mađarska, Kosovo*, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunija, Srbija, Turska i Ukrajina.

Za prijavu je neophodno poslati sledeću dokumentaciju na engleskom jeziku:

Svu dokumentaciju poslati gospođi Katalini Rata na catalina.rata@aspeninstitute.ro u PDF formatu do 25. januara 2015. godine.

Kandidati koji se nađu u užem izboru biće intervjuisani u periodu od 16. do 22. februara u Bukureštu.