Home Bioskop Šrek treći – kralj močvare

Šrek treći – kralj močvare

73
0

Bioskop ''Palež'' od četvrtka, 2. do nedelje, 5. avgusta u 20.00.

shrekOriginalni naziv: Shrek the Third
Režija: Chris Miller, Raman Hui, Uloge: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Rupert Everett, Julie Andrews, John Cleese, Justin Timberlake, Eric Idle, John Krasinski, Cheri Oteri, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amy Sedaris…

Amy Sedaris, Ian McShane
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0413267/
Zvanični sajt: http://www.shrekthethird.com/

 

{YouTubeVideo id=DluzfXcNCIk}

Kada se oženio princezom Fionom, Šreku nije bilo u planu da će on i supruga da postanu kralj i kraljica Daleke zemlje.

Kada se Šrekov zet, Tim Harold, razboli, Šreku ostaje da pronađe odgovarajućeg naslednika ili će biti primoran da se odrekne svoje voljene Močvare u ime trona.

Regrutujući Magarence i Mačka u čizmama za novi plan, Šrek odlučuje da pravednog i kao najispravnijeg naslednika krune dovede Fioninog nestašnog rodjaka Artija.

U Dalekoj zemlji, Princ od Šarma, zajedno sa svojom grupom zlikovaca iz različitih bajki pravi najezdu kako bi postao naslednik, ali čeka ih iznenadjenje, jer su Fiona i njena mama kraljica Lilien pozvale svoje drugarice heroine bajki kako bi odbranile njihovo "i-živeli-su-srećno-do-kraja-života“.

I dok Šrek, Magarence i Mačak u čizmama rade na promeni Artijeve kraljevske muke i uče ga za "kraljevanje“, Fiona i njena grupa princeza mora da zaustavi Princa od Šarma kako bi osigurali da će Kraljevstvom zavladati onaj pravi.