Home [akcija] Humanitarna prodaja umetničkih slika – Pomozimo ugroženima u poplavama!

Humanitarna prodaja umetničkih slika – Pomozimo ugroženima u poplavama!

74
0

vesti6Čini se da su posle nekog vremena poplave prestale da budu aktuelna tema u srpskoj javnosti. Pomoć je, međutim, i dalje potrebna velikom broju ljudi koji su poplavama bili neposredno pogođeni.

Jedna grupa Leskovčana/ki još uvek ne prestaje da razmišlja o načinima na koje se može pomoći njihovim sunarodnicima. U pitanju su učenici Ekonomske škole, koji su uz mentorsku podršku svoje profesorke Nede Cakić, naslikali dve umetničke slike koje žele da prodaju ljubiteljima likovne umetnosti. Novac koji za njih dobiju ići će u humanitarne svrhe.

 

Cena slike = Donacija od najmanje 10.000 dinara na račun fondacije „Obrenovac Youth Foundation“, koja se bavi potrebama dece i mladih u poplavljenim područjima.

Ukoliko ste ljubitelji umetnosti, i svoje sklonosti želite da vežete za humanitarni aktivizam, javite se Ani Pecarski iz udruženja Narodni Parlament, koja koordinira ovu humanitarnu akciju, putem email adrese: ana@parlament.org.rs.

Fotografije slika možete pogledati na sledećem linku: http://leskovackevesti.rs/ucenici-ekonomske-skole-prodaju-svoje-autorske-slike-sav-prihod-ide-u-humanitarne-svrhe/