Potreban učesnik/ca za Mirovnu nedelju u Nemačkoj, 15-21. jul

0
SHARE

auftoU okviru projekta Citizens beyond walls, Volonterski centar Vojvodine u saradnji sa još sedam organizacija – članica SCI mreže, ovog leta organizuje 8 Mirovnih nedelja  u okviru 8 međunarodnih radnih kampova sa specifičnom tematikom. 

 

Program Mirovnih nedelja je u svakoj zemlji drugačiji, ali je ono što ih povezuje jeste težnja da se podigne svest o značaju poštovanja ljudskih prava i različitosti, kao i ukazivanje na štetnost i posledice delovanja ekstremno desno orjentisanih organizacija. Kako je tematika svakog kampa specifična, potrebni su nam motivisani učesnici koji imaju neko osnovno predznanje iz tematike relevantne za projekat.

Potreban nam je još jedan/na učesnik/ca za Mirovnu nedelju u Nemačkoj, 15-21. jul.

Prijave se vrše online, preko baze kampova,  na kome treba napraviti nalog  (ako već niste 🙂 Postoji i dodatni aplikacioni formular koji skinete sa ovog linka i popunjen pošaljete na office@volontiraj.rs (kao naslov maila obavezno stavite CBW). Molimo da pažljivo pročitate sve korake prijavljivanja.

 

Prijave učesnika za Mirovne nedelje u partnerskim zemljama se vrše isljučivo preko Volonterskog centra Vojvodine, a učesnici će biti obavešteni o prijemu u roku od 7. dana od potpune prijave.


Putni  troškovi za ove kampove se refundiraju u iznosu od 70% ukupne cene karte u maksimalnom iznosu refundacije do 140€, a smeštaj i hrana su obezbeđeni.

 

Rok za prijavu je otvoren dok se mesta ne popune, zato požurite sa prijavama!

Za sve dodatne informacije pišite nam na office@volontiraj.rs (kao naslov maila obavezno stavite CBW), dok više informacija o projektu možete naći na www.citizensbeyondwalls.org.


Volunteers’ Centre of Vojvodina – SCI Serbia

Šafarikova 29, 21000 Novi Sad
Phone/fax: +381 21 528 644
Phone: +381 63 11 828 04
mail: office@volontiraj.rs
http://www.volontiraj.rs