Home [akcija] Jelen Demofest i Kastel – 7 godina ljubavi

Jelen Demofest i Kastel – 7 godina ljubavi

49
0

Demofest - publikaNa danas održanoj prvoj press konferenciji Jelen Demofesta, prisutnim brojnim medijima direktorica festivala, gđa Brana Janković rekla je da će Jelen Demofest i ove godine biti održan na Kastelu.

 

“Nakon razgovora sa gradonačelnikom, gospodinom Slobodanom Gavranovićem, došli smo do zaključka da radovi na Kastelu mogu početi i u septembru, nakon što se za to obezbijede svi potrebni uslovi, a za to vrijeme Kastel zaslužuje još jedno izdanje festivala unutar njegovih zidina”, navela je ona.

Jelen Demofest će ove godine biti održan od 17. do 19. jula, a ulaz na festival će i ove godine biti besplatan, prije svega zahvaljujući velikim prijateljima Demofesta, Jelen pivu i kompaniji m:tel.

“Od ove godine kao sponzor se uključila i kompanija Huawei, koja je u Demofestu prepoznala odličnog regionalnog partnera, koji će dobar glas o njihovim proizvodima proširiti do pripadnika mlađe ciljne grupe, koji žive u vremenu brzog razvoja tehnologije. A taj razvoj Huawei u nekim segmentima i predvodi”, istakla je Jankovićeva.

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, rekao je da je Demofest jedan od najvažnijih događaja na kalendaru manifestacija koje m:tel sponzoriše.

“Događaj koji je nakon prve godine u glavama publike postao tradicionalan, događaj za koji su se borili njegovi posjetioci je događaj čiji prijatelj mora da bude i naša kompanija”, istakao je Mišić.

Za osvježenje prisutnih bilo je zaduženo Jelen pivo pakovano u konzervu sa vizualima festivala, a prisutni novinari su komentarisali da bi Jelen trebalo uvijek ovako izgledati.

“Sva odlična prijateljstva zaslužuju i neki pečat. U našem slučaju to je limenka, upravo ona koja je ovih dana došla i do vaših redakcija. Kroz ovakvu vrstu kobrendiranja htjeli smo da pošaljemo jasnu poruku da smo mi dio, sigurni smo, uspješne festivalske budućnosti, ali i da kupovinom limenke to možete biti i vi”, rekao je Vladimir Rosić, trade marketing menadžer Jelen piva.

“Kompanija Huawei na nivou grupe podržava velike muzičke događaje, ali i mlade talentovane ljude. Ponosan sam na činjenicu da će Banjaluka biti centar muzičkih dešavanja u regionu,” istakao je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei.

Datum 15.05.2014. važan je za sedmi Jelen Demofest, jer je završeno glasanje organizovano na oficijelnoj stranici festival, uz podršku Jelen piva. U okviru glasanja svi posjetioci sajta su imali priliku da glasaju za dosadašnje pobjednike festivala. Ubjedljivu pobjedu odnio je bend Aesthetic Empathy iz Sarajeva, a drugo I treće mjesto osvojili su bendovi Smoke Shakers iz Kavadaraca iz Makedonije i Tanker iz Banjaluke. Ove bendove u junu očekuju po dvije odvojene svirke u Banjaluci, u klubovima Mac Tire i K.S.E.T.