Home [ volontiranje ] Konkurs za volontere Beogradske nedelje umetnosti

Konkurs za volontere Beogradske nedelje umetnosti

80
0

BNU 2014 2Ovogodišnja Beogradska nedelja umetnosti (BNU) se, kao i predhodnih godina, održava na nekoliko lokacija u Beogradu. Ovoga puta će širok spektar umetničkih ostvarenja biti predstavljen u periodu od 20. juna do 28. juna 2014. godine. 

 

Pored besplatnih kreativnih radionica i predavanja, BNU organizuje i izložbe, koncerte, modnu reviju, filmski program kao i dečji program.

Ukoliko ste kreativni, energični, ako želite da proširite svoje znanje ili naučite nešto novo, steknete nova iskustva i prijateljstva, pozivamo vas da se prijavite na konkurs za volontere Beogradske nedelje umetnosti koji traje do 19.maja 2014.

Volonterskim radom ćete pomoći organizaciji i realizaciji svih aktivnosti u toku trajanja Beogradske nedelje umetnosti, čiji je cilj da doprinese razvoju kulturno-umetnicke scene u Beogradu i promoviše mlade umetnike i kreativce.

Prijavu na konkurs, koja treba da sadrži kratku biografiju sa fotografijom i motivaciono pismo, pošaljite na mejl adresu office.bnu@gmail.com do 19.maja 2014. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte tim BNU-a putem pomenute mejl adrese.

Volonteri koji budu izabrani da doprinesu ovoj kulturno-umetničkoj manifestaciji proćiće kroz kratku obuku u cilju upoznavanja sa celokupnim programom, organizacionim timom i zaduženjima.